Umilință totală încasată de Gabriela Firea. Aceasta a pierdut definitiv Primăria Capitalei chiar dacă nu s-au numărat deocamdată toate voturile. Soarta alegerilor locale a fost deja decisă în București. Rezultatele parțiale de la Biroul Electoral Central (BEC) conformă totul.

Nicușor Dan a dat-o afară din primărie pe Firea. Diferența dintre cei doi este de aproape 6 procente după numărarea a aproape 95% dintre voturi. Astfel, ultimele voturi care nu au fost numărate nu mai pot provoca nicio schimbare majoră.

Toate rezultatele EXIT-POOL-ulrilor au fost confirmate. Nicușor Dan nu i-a dat nicio șansă la Primăria Capitalei lui Firea și și-a asigurat un mandat de 4 ani în fruntea Capitalei.

Umilință totală pentru Gabriela Firea

Candidatul independent Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi USR PLUS, a obţinut 42,75% din voturi pentru funcţia de primar general al Capitalei, iar actualul edil Gabriela Firea, candidatul PSD – 38%, potrivit datelor parţiale ale BEC centralizate până la ora 11,00 după numărarea a aproximativ 94,4% dintre voturi.

Pe locul al treilea se află Traian Băsescu, candidatul PMP, cu 11%.