Vicepremierul României, Raluca Turcan, arată că PNL va fi ghidat și în continuare, după rezultatele alegerilor locale 2020 considerate de liberali istorice, de responsabilitatea față de interesul public.

”Este o victorie clară a celor care vor o Românie europeană, bine administrată, de către oameni integri și responsabili! Românii au înțeles miza acestor alegeri și au venit la vot în vremuri dificile. Este meritul lor și le mulțumim!!

”Victorie pentru prima dată în 30 de ani”

Românii au făcut distincția între responsabilitate și demagogie, între planuri de dezvoltare și vorbe goale, între integritate și corupție.

PNL va fi ghidat și în continuare de responsabilitatea față de interesul public.”, a scris Turcan duminică seară pe Facebook.

”După victoria de la alegerile europarlamentare, după victoria de la alegerile prezidenţiale, a venit, astăzi, momentul pentru prima victorie a Partidului Naţional Liberal ȋn alegerile locale.

Pentru prima dată în 30 de ani, administraţia liberală, dorinţa de dezvoltare şi bunul simţ, au câştigat alegerile locale ȋn faţa PSD, în faţa socialismului, în faţa dependenţei asistate de stat, a stagnării economice şi a hoţiei.

”Reclădirea României a început!”

Victoria Partidului Naţional Liberal este victoria românilor care au ales dezvoltarea occidentală în baza modelului liberal al investițiilor masive și atragerii de fonduri europene, în detrimentul stagnării, al subdezvoltării şi al redistribuirii sărăciei prin consumul unor resurse din ce în ce mai mici, varianta PSD.”, a mai precizat Turcan.

”Reclădirea României a început! Cu oameni pricepuți în administrațiile locale, putem avea altă forță să împingem lucrurile înainte.

Competență, integritate, proiecte europene: acesta este viitorul! Ați văzut ce am avut până acum! Niciodată nu o să mai avem asemenea șansă de a ne lua soarta în propriile mâine!

Am încredere în toți și în fiecare!!”, mai scrie al doilea om din Guvernul Orban, într-o altă postare de duminică seară.

Trebuie precizat că și Premierul Ludovic Orban a caracterizat rezultatul alegerilor de duminică seară ca fiind unul istoric pentru PNL.