La jumătatea lunii octombrie revista Capital a lansat TOP 300 Companii, un produs prin care echipa redacțională a adus în fața cititorilor date și povești despre companii care nu numai că activează pe piața internă, ci contribuie la bunăstarea întregii societăți. Dincolo de cifrele seci, anul acesta publicația spune povestea unor entități de care depinde direct evoluția țării noastre. 

Pentru a obține un clasament cât mai relevant, echipa Capital a luat în calcul următoarele criterii: cifra de afaceri, profitul, evoluția cifrei de afaceri, evoluția profitului cât și numărul de angajați.

În cadrul emisiunii Capital Top 300  Companii vă invităm să descoperiți care sunt companiile care au obținut cel mai mare punctaj în funcție de domeniile în care activează: agricultură și industrie alimentară, bănci și asigurări, logistică, transporturi și curierat, energie, auto, retail, contrucții și imobiliare, IT și telecomunicații, industria grea și industria farmaceutică. Pe lângă acestea, vor fi enumerate și câteva companii care au atras atenția prin strategiile pe care le-au implementat.

Emisiune realizată cu sprijinul partenerilor: Internațional Alexander, Teraplast, Chimcomplex și Romgaz.