În proiectul editorial de 100 de pagini veți putea citi articole și opinii scrise de contributori internaționali pentru The New York Times, voci active ale lumii în care trăim astăzi și care își exprimă ideile despre anul greu ce tocmai l-am traversat cu toții, dar și despre perspectivele lui 2021. Laureatul premiului Nobel pentru Ştiinţe Economice, Joseph Stiglitz, fostul număr unu mondial în tenis, Naomi Osaka sau activistul în protejarea oceanelor, Fabien Cousteau, sunt doar câteva dintre numele personalităților de talie mondială care vor puncta în ediția specială Capital, atât situațiile petrecute în 2020, cât și implicațiile pe care le vor avea acestea în anul curent. 

Pe lângă aceste articole scrise de contributori internaționali pentru The New York Times și licențiate exclusiv în România de către revista Capital, echipa editorială a pregătit analize și interviuri despre subiecte ce țin de digitalizarea României, schimbări din agricultură sau mobilitate electrică. De asemenea veți putea găsi și profilurile a două personalități din România: Eugen Mihăescu și Damian Drăghici.

Cu o existență pe piață de mai bine de 28 de ani, Capital este una dintre primele publicații enonomice din România care ajută românii să înţeleagă şi să folosească mecanismele economiei de piaţă, să se informeze corect și să identifice opotunitățile de afaceri. Misiunea pe care și-a asumat-o încă din 1992 continuă și în prezent prin identificarea continuă și dezvoltarea de proiecte ca cel prezentat în această lună, Turning Points: Global Agenda 2021, pentru a garanta un conținut folositor și de calitate pentru cititorii săi. Cu o apariție lunară, revista propune în fiecare număr suplimente tematice ce aduc informații din domenii cheie ca agricultură, energie, auto, construcții&logistică, imobiliare, inovație.

Caută revista Capital ce conține articole din renumita publicație The New York Times, din 19 februarie, la punctele de difuzare a presei și online pe www.agoramag.ro