Sâmbătă, 22 iulie, va avea loc meciul de fotbal FCSB – FC Dinamo Bucureşti, de la ora 21:30, motiv pentru care traficul auto va fi restricţionat în zona Stadionului „Arcul de Triumf”.

Până după meci, traficul pe breteaua laterală care face legătura între strada Alexandru Constantinescu și bulevardul Mărăști va fi redus progresiv, potrivit unui comunicat de presă al Brigăzii Rutiere.

De asemenea, de la ora 15.00 și până la încheierea meciului, vor fi restricții de oprire și staționare pe prima bandă a străzii Alexandru Constantinescu, pe tronsonul din fața stadionului, mergând de la Arcul de Triumf până la Bulevardul Mărăști.

Pe rampa laterală care face legătura între strada Alexandru Constantinescu și Bulevardul Mărăști vor fi, de asemenea, restricții de staționare și oprire începând cu ora 15.00 și până la finalul meciului.

Restricții de circulație în weekend

Traficul rutier va fi restricționat între orele 09:00 și 23:00 pe segmentul cuprins între Piața Victoriei și Splaiul Independenței, în cadrul proiectului „Open Streets – București, Promenadă Urbană”, care va fi organizat de Centrul de Proiecte Culturale ARCUB pe Calea Victoriei, sâmbătă și duminică. Această restricție nu va afecta circulația în intersecțiile de la capetele segmentului.

La intersecțiile cu Str. Sevastopol, Str. Gheorghe Manu, Bd. Dacia, Str. Ion Câmpineanu, Bd. Regina Elisabeta, și Str. Tirbei Vodă, traversarea pe Calea Victoriei va fi permisă în timpul limitărilor. Potrivit sursei citate, Calea Victoriei va avea benzi de circulație și între Str. Tirbei Vodă și Str. Dem. I. Dobrescu.

Potrivit indicatoarelor temporare amplasate pe durata restricțiilor pe strada Frumoasă, între strada Sevastopol și Calea Victoriei; strada Gina Patrichi, între Bd. Lascăr Catargiu și Calea Victoriei; și Calea Griviței, între Str. C-tin Budișteanu și Calea Victoriei, accesul locuitorilor va fi deviat pe aleea din fața Palatului Ştirbei, apoi către Str. Banului.

Rute recomandate de Brigada Rutieră

Nu în ultimul rând, Brigada Rutieră a venit și cu câteva rute alternative, fiind vorba despre:

  • Piaţa Victoriei – Bd. Lascăr Catargiu – Piaţa Romană – Bd. Magheru – Bd. Nicolae Bălcescu – Piaţa Universităţii – Bd. I.C. Brătianu – Piaţa Unirii – Splaiul Independenţei
  • Piaţa Victoriei – Str. Buzeşti – Str. Berzei

Restricții pentru evenimentul „Simfonia Apei”

Vineri, sâmbătă și duminică, între orele 21.00 și 23.00, în zona fântânii din Piața Unirii va avea loc evenimentul cultural „Simfonia Apei”.

Traficul rutier pe Bd. Unirii, tronsonul cuprins între Bd. Dimitrie Cantemir și Splaiul Independenței (zona fântânilor), va fi restricționat treptat în intervalul orar menționat mai sus, pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului.

Brigada Rutieră a venit și aici cu recomandări pentru rute alternative:

  • Spl. Independenţei – Piaţa Unirii – Bd. Corneliu Coposu
  • Bd. Regina Maria – Piaţa Unirii – Spl. Unirii
  • Bd. Dimitrie Cantemir – Pasaj Unirii – Piaţa Universităţii