Vedeta Tv, Mihaela Rădulescu are un singur fiu, Ayan, în vârstă de 15 ani , din fostul mariaj cu afaceristul Elan Schwartzenberg și se pare că aceasta și-a dorit foarte mult să-i ofere un frățior, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Mihaela Rădulescu iubește mult copiii, iar de când a devenit mamă, ca fiecare femeie, s-a schimbat foarte mult.

Deși este separată de tatăl copilului, vedeta a reușit să-i ofere o viață frumoasă băiatului ei și să-l educe extraordinar, dovadă și reușitele lui Ayan.

Tânărul dorește extrem de multe de la viață, așa că are încă de pe acum planuri mărețe pentru viitorul lui, dorind să facă o facultate renumită din străinătate.

Între 23 şi 26 ianuarie, fiul Mihaelei Rădulescu a fost prezent la prestigioasa unitate de învăţământ americană într-o delegaţie franceză, pentru o serie de conferinţe.

 

De ce nu există al doilea copil?

În cadrul unui interviu pentru OK! Magazine, vedeta a recunoscut că și-a dorit să-i ofere o surioară sau un frățior lui Ayan.

De asemenea, se pare că Mihaela Rădulescu își dorea atât de mult o familie mai mare, încât s-a gândit să adopte un copil.

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul şi bun.
Aş fi făcut mai mulţi copii şi ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă şi succes profesional. Sunt bune şi alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă şi simt că n-aş fi dat greş cu încă vreo doi, trei copii”, a povestit Mihaela Rădulescu.