Regina Elisabeta vrea să pună capăt conflictului!

Ducele de Sussex trebuie să meargă în iulie în Regatul Unit pentru a participa la dezvăluirea statuii mamei sale, Prințesa Diana. Totodată, Meghan Markle ar putea rămâne în Statele Unite, împreună cu noua lor fiică și Archie.

Așadar, monarhul în vârstă de 95 de ani îi oferă o șansă lui Harry de a rezolva situația dificilă, oferindu-i o invitație la Castelul Windsor, potrivit informațiilor transmise de express.co.uk

O sursă din Familia Regală a spus pentru Daily Mail că invitația la cină este „un gest mărinimos din partea Majestății Sale (…) Va fi o șansă ca ei să se poată împăca”. De asemenea, aceeași sursă a punctat că invitația a fost făcută înainte ca noua fiică a lui Harry, Lilibet, să se nască.

Semnificația din spatele numelui acordat noii lor fiice

Ducele de Sussex și fratele lui, Prințul William, vor dezvălui în data de 1 iulie mult așteptatul monument dedicat regretatei lor mame. Amintim că Prințesa Diana a fost victima unui accident tragic, împreună cu logodnicul ei Dodi Al-Fayed, în Paris, 31 august 1997.

De asemenea, Regina Elisabeta a II-a este încântată de faptul că Harry și Meghan au decis să o numească pe fiica lor „Lilibet”. Acest nume este o veche poreclă a reginei, dată de bunicul ei, George al V-lea

Primul monarh britanic al Casei de Windsor a folosit pentru prima dată apelativul după ce a observat că Elisabeta nu își putea pronunța numele când era copil, conform sursei menționate.

Aparent, Regina Elisabeta știa că acesta va fi numele pe care Harry și Meghan îl vor da noului lor copil, potrivit celor scrise de Daily Telegraph. Amintim că Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor s-a născut vineri, 4 iunie, la ora 11:40 a.m. în spitalul Santa Barbara Cottage din California.

Sursă foto: Dreamstime