Referendum pentru demiterea lui Nicușor Dan! Deputata Steluța Cătăniciu a anunțat luni de după-amiază, în direct la postul de televiziune Antena 3, că participă la inițiativa organizării unui referendum în București pentru demiterea Primarului General, Nicușor Dan.

Cătăniciu a explicat faptul că se dorește strângerea în cel mai scurt timp a numărului necesar de semnături, în acest sens urmând a fi lansat în curând un site on-line.

Referendum pentru demiterea lui Nicușor Dan! ”Este vorba despre sănătatea bucureștenilor”

În același timp, deputata a declarat că cei care doresc declanșarea referendumului pentru demiterea lui Nicușor Dan, Partidul Puterii Umaniste, vor merge pe stradă pentru a-i convinge pe bucureșteni de justețea demersului lor.

Cătăniciu și-a exprimat convingerea că nu va fi nevoie de prea multe explicații și că bucureștenii vor semna masiv petiția, ca urmare a valului de nemulțumiri exprimate public în ultima vreme la adresa activității lui Nicușor Dan la Primăria Generală.

”Este vorba despre sănătatea bucureștenilor”, a spus deputata, arătând că în mandatul lui Nicușor Dan sănătatea publică este pusă în pericol.

”Doar un reprezentant al mafiei imobiliare”

”Bucureștenii trebuie să aleagă” a mai spus Cătăniciu, arătând că există opțiunea între un primar care să se ocupe de sănătatea locuitorilor Capitalei și unul care este doar un reprezentant al mafiei imobiliare, cu referire directă la Nicușor Dan.

Cătăniciu nu a omis să aducă în discuție recentele nemulțumiri publice cu privire la invazia de șobolani, căpușe și alte insecte, care pun în pericol sănătatea bucureștenilor.

Ea l-a acuzat pe Primarul general că nu face nimic pentru a rezolva această situație, pentru că are cu totul alte interese decât sănătatea celor care trăiesc în Capitală.

Nicușor Dan a câștigat mandatul de Primar General în urma alegerilor locale din toamna lui 2020, când a învins-o în urma unei lupte extrem de strânse și de tensionate pe Gabriela Firea, fostul edil al Capitalei.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin.