În această perioadă sunt disponibile numeroase locuri de muncă la RCS RDS. Compania Romanian Cable Sistem (RCS) a cunoscut o dezvoltare rapidă pe piața din România, primii pași concretizându-se prin achiziționarea mai multor rețele de comunicații din țară.  În total, operatorul de servicii de telecomunicații face angajări în 49 de orașe din România.

Ce salarii au angajaţii DIGI

Cel mai bine plătiți sunt supervizorii, coordonatorii și inginerii. Potrivit playtech.ro, dacă primii ajung să câștige chiar și 5.000 de lei în mână, cei din urmă ajung la final de lună cu 9.000 de lei net în buzunar.

  • Agenți în call center RDS RCS – un agent call center (limbă italiană) angajat full time în anul 2018 în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștigă un salariu lunar net de 2.500 de lei plus un bonus de 400 de lei pe lună.
  • Carier RCS RDS – un angajat full time în Brașov, cu experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în iunie 2019 2.000 de lei. Un casier valutar angajat full time în Iași, cu experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în mai 2019 un salariu lunar net de 1.800 de lei.
  • Operator – un operator de telecomunicații angajat full time în Craiova, cu experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în august 2019 un salariu de 2.800 de lei. Un operator helpdesk în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în luna iunie a anului 2019 un salariu lunar net de 2.650 de lei.