Finalul ar putea fi dur și neprevăzut!

Cunoscutul jurnalist a scris că, „sub privirea ignorantă și impasibilă a unor autorități slabe”, țara noastră trece prin momente grele. Astfel, Radu Tudor a fost foarte critic față de autoritățile, fiind de părere că persoanele care s-ar putea opune controverselor „stau comozi și moțăie”.

„Sub privirea ignoranta si impasibila a unor autoritati slabe, Romania este greu incercata de un val de medievalism, inapoiere culturala, troglodism si fundamentalism cu teze religioase false. Razboi hibrid se numeste. Iar cei care ar trebui sa-l combata stau comozi si motaie in fotoliile lor caldute, fandand ca printre jaloanele dintr-o pista de ski”, a scris Radu Tudor pe Facebook.

Societatea este profund tulburată

De asemenea, Radu Tudor a subliniat că „societatea este profund tulburată” iar personalul medical este „greu încercat de o lungă și obositoare pandemie”.

„Finalul insa ar putea fi dur si neprevazut. CSAT doarme, societatea e profund tulburata, in spitale personalul medical e greu incercat de o lunga si obositoare pandemie, in strada vocile stridente fac agenda media. Civilizatia si valorile se apara zi de zi. Dar cu cine? Cu adormiti & habarnisti nu poti. E ceasul al 11 lea. Maine, va fi prea tarziu”, a completat jurnalistul.

Radu Tudor a dat cărţile pe faţă

Este demn de reamintit că jurnalistul a lansat o altă critică luna trecută, fiind de părere că AUR și USR au dat dovadă de aceeași „mentalitate şi modalitate de acţiune”.

„Când USR=AUR ca mentalitate şi modalitate de acţiune, în stradă şi oriunde. Daca ai organizat proteste pentru a specula politic o tragedie, modelul se multiplica”, a scris în acel moment Radu Tudor pe pagina sa de Facebook.