Anunț surprinzător făcut luni de PSD pe pagina oficială de Facebook a partidului!

Dacă la începutul anului liberalii și Președintele Klaus Iohannis erau cei care doreau cu ardoare alegeri și forțau chiar alegerile anticipate, deși la nivel internațional pericolul noului coronavirus se făce deja simțit, iată că ar avea loc o răsturnare de situație.

”Iohannis și Orban nu mai vor alegeri”

Cel puțin așa spun social-democrații, care arată cu degetul spre cabinetul condus de Ludovic Orban, despre care spun că ar dori acum o amânare a alegerilor, folosind ca motivație pandemia de coronavirus.

”Alegerea lui Orban este să fugă de alegeri. După o asemenea guvernare dezastruoasă, au și de ce!

Iohannis și Orban nu mai vor alegeri și folosesc pandemia pentru a fugi de votul românilor. Ei știu deja că, după vot, nu au cum să rămână la putere”, se arată în mesajul distribuit luni pe pagina oficială de Facebook a PSD.

”Nu mai folosiți pandemia”

”Liberalii au furat pe rupte banii publici în loc să-i folosească pentru a scoate țara din criză. Și fac orice pentru a se ascunde de români și pentru a putea fura în continuare.

Nu mai folosiți pandemia ca să vă permanentizați hoția!”, acuză social-democrații.

În context, trebuie precizat că Președintele Klaus Iohannis și-a exprimat recent încrederea că alegerile locale se pot desfășura la finele lunii septembrie, cu respectarea unor norme de igienă și distanțare socială.

”Nu evenimentul este problematic, ci campania”

”După părerea mea alegerile locale în septembrie se pot organiza. Dacă respectăm aceste reguli simple, masca, distanța, putem să mergem să alegem autoritățile locale.

Nu evenimentul este problematic, ci campania. Cu siguranță campaniile electorale vor fi supuse unor reguli foarte stricte. Vom avea campanii pe mediul online, pe TV etc.

Procesul de votare în sine se poate organiza dacă se respectă toate normele”, a declarat Klaus Iohannis.