Cazul fetiței agresate din Baia de Aramă ia amploare. Tatăl adoptiv al Sorinei a rupt tăcerea și a oferit amănunte incredibile. Acesta a dezvăluit că familia sa şi avocaţii primesc de câteva zile ameninţări cu moartea din partea celor convinşi ca fata a fost adoptată pentru a-i fi prelevate organele.

Un incident în trafic a avut loc luni, când maşina cu care se deplasa ar fi fost recunoscută de un susţinător al familiei asistentului maternal, care i-ar fi şicanat în trafic, i-ar fi urmărit şi ar fi încercat să îi scoată în afara părţii carosabile.

Dar asta nu e tot. Săcărin spune că poziţia autorităţilor române referitor la acest caz este surprinzătoare, pentru că acestea pun la îndoială o decizie judecătorească definitivă şi procedura de adopție care s-a derulat greu de la început.

Pe de altă parte, Săcărin susţine că și fostul ministrul al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, avea cunoştiință de acest caz si ar fi intervenit personal la Consiliul Judeţean Mehedinţi când era ministru pentru a se asigura că procedura de potrivire a familiei adoptive cu Sorina îşi va urma calea legală şi se va desfăşura conform normelor.