Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului PNL, Rareș Bogdan. Acesta a fost surprins într-un local din Cluj Napoca, alături de mai mulți prieteni, la ziua fiicei sale.

Rareș Bogdan și-a ieșit din minți

Localul s-ar fi deschis pentru invitații lui Rareș Bogdan. Cei de la libertatea.ro susțin că la party ar fi fost peste 100 de persoane, și înăuntru, și afară, deși legea spune că maxim de invitați legal este de 20. Asta în stare de alertă, din cauza pandemiei de coronavirus.

Peste 30 de mașini ar fi fost parcate în fața restaurantului și doar câțiva oameni în curte. ”Mai bine de 100 de femei și bărbați se distrează înăuntru”, a povestit unul dintre martorii oculari, din interior.

Pe tot parcursul fotografierii localului, de jos sau cu drona, nu au fost mai mult de câțiva oameni afară, restul de peste 100 de invitați fiind permanent înăuntru.

Managerul restaurantului, Adela Logean, a confirmat că petrecerea se desfășoară și în interiorul localului. „Este deschisă terasa, am în terasă 50 de persoane și înăuntru ceva. Sunt … șase mese, le-am organizat cum se cuvine. Ba da, este și afară și în interior. În numărul permis. În interior, sunt 20 de persoane. Este în ordine”, a spus managerul.

Rareș Bogdan a reacționat dur la vederea imaginilor. Liderul PNL spune că nu au fost sub nicio formă 100 de oameni la petrecere și, în plus, majoritatea au stat pe terasă, doar cei mai în vârstă stând în interior.

”Întreg articolul este o tâmpenie! S-a stat afară! Pe terasă am avut mese și două mese cu părinții mei, socrii și niște rude mai în vârstă în interior.

Nu a fost prezent niciun politician local sau central, nicio vedetă, niciun șef de instituție publică, niciun om de afaceri important, cu excepția a 4 prieteni de familie cu copii sau nepot.

Cred că au fost maxim 40 de persoane și am avut mese pe terasă, doar pentru cei mai în vârstă în interior. Cifra de 100 de persoane este o tâmpenie!”, a declarat Rareș Bogdan, conform stiripesurse.ro.