Rareş Bogdan, numărul 1 pe lista de candidaţi la alegerile europarlamentare din partea PNL, a lansat duminică un atac dur la PSD din Cluj-Napoca, acolo unde a vorbit în faţa a peste 6.500 de oameni care au luat parte întâlnirea organizațiilor PNL din regiunea de Nord-Vest.

Se îngroaşă gluma pentru Dragnea! Valentin, fiul său, la un pas să fie bătut! A scăpat cu duba de poliţie şi cu bodyguarzii – VIDEO 

„Noi, dacă vreţi asta, vrem să guvernăm România. Vrem să îngenunchiem ciuma roşie. Vrem ca corupţii, hoţii, analfabeţii să părăsească Palatul Victoria. Klaus Iohannis va câştiga, cu ajutorul dumneavoastră, cel de-al doilea mandat. Aceste alegeri nu sunt doar despre europarlamentarii PNL car vor merge la Bruxelles. Este despre dumneavoastră. Este despre rămânarea în Europa. România europeană. Avem 5 milioane de fraţi care sunt alungaţi de PSD. Avem un român care ar putea ocupa una din cele mai importante poziţii la nivel european. Ce face PSD? O îngenunchiază. Astăzi e ea, mâine puteţi fi oricare dintre dumneavoastră. Dacă reuşesc să o încătuşeze, să o încalece pe Codruţa Kovesi, cât de uşor le va fi să o facă cu dumneavoastră, cu primarii noştri, cu parlamentarii, cu liderii din opoziţie. Pe cei din presă. Ei vor să pună caracatiţa pe România. S-a terminat. A venit momentul eliberării de Dragnea, Dăncilă, Olguţa, Tudorel, Daea. Revoluţia a început ieri la Timişoara, astăzi continuă la Cluj”, a spus Rareş Bogdan, la întâlnirea PNL de la Cluj-Napoca.

Anunț de ultimă oră! Klaus Iohannis câştigă primul tur al alegerilor prezidenţiale Totul este stabilit! 

Rareş Bogdan anunţă marea eliberare de ciuma roşie

„De aici, de la Cluj, astăzi se dă semnul marii eliberări a acestei țări de ciuma roșie. Ne-am săturat ca de doi ani și patru luni să se vorbească mai mult de infractori decât de campioni, să se vorbească mai mult de pușcării decât de spitale. Eu nu vreau să plec din țara noastră. Aici e feciorul meu, de șapte ani, lângă el e soția mea care poartă în pântece fetița mea care se va naște în iunie, după europarlamentare. Eu vreau să îmi cresc copiii aici, vreau să -mi duc copiii la biserică, cum m-au dus bunicii și părinții mei, vreau să-i cresc în tradiția strămoșească. Eu nu vreau să plec din România, vreau să-i aduc pe frații mei acasă. Să luptăm împreună pentru eliberarea României!”, a continuat fostul jurnalist, primul pe lista Partidului Național Liberal la alegerile europarlamentare.