Dragnea Junior, cum mai este poreclit Valentin Ștefan Dragnea, fiul şefului PSD, Liviu Dragnea, a participat duminică la meciul echipei al cărui finanţator este, Turris-Oltul Turnu Măgurele, împotriva echipei FC U Craiova 1948, din Liga a 3-a. La plecarea de pe stadion, până să ajungă la mașină, tânărul a fost a fost huiduit de mulțime, anunţă Digi24.

Citește și: Emoții pentru Dragnea. Kovesi, numită direct în funcția de procuror european? Soluția găsită

Din fericire pentru el, tânărul avea aproape mai mulţi oameni meniţi să îl apere şi chiar o dubă de poliţie care circula în urma lui.  După ce SUV-ul tânărului afacerist a demarat în trombă, acesta a fost urmat de două Dacii Duster şi de o dubă, demonstrând nivelul de protecţie pe care fiul şefului PSD îl are la orice oră din zi şi din noapte.

Anunțul ministrului Muncii despre pensiile din aprilie: Sunt creșteri spectaculoase 

De asemenea, Adevărul scrie că fiul lui Dragnea a fost huiduit aproape tot meciul, dar furia suporterilor s-a dezlănţuit la finalul meciului, atunci când oamenii au văzut cu ce escortă impresionantă a venit Valentin la stadion, atât cu două maşini de bodyguarzi, cât şi o dubă de poliţie.

Clipul incidentului a fost postat pe reţelele de socializare. În imagini se aude cum Dragnea Junior este apostrofat: „Bă, luaţi-ne şi vieţile, că ne-aţi luat tot!”, au strigat aceştia. „Aţi înnebunit, cine-i plăteşte pe ăstia?”, a fost altă reacţie.

Vezi video aici.

Citește și: Războiul momentului: Olguța Vasilescu îi răspunde lui Gigi Becali: „Cu oltenii nu e de glumit”