Liberalii și președintele Klaus Iohannis se arată din nou hotărâți să continue lupta cu PSD până când membrii acestui partid vor dispărea din conducerea statului român.

După mesajul lui Klaus Iohannis, care le-a luni spus membrilor conducerii PNL că, după victoria în alegeri, autosuficiența ar fi o greșeală și a subliniat că dorește ”o Românie fără PSD în conducere”, a venit rândul prim-vicepreședintelui Rareș Bogdan să întărească această idee.

El a scris luni pe internet, despre Klaus Iohannis: ”Cred că a fost foarte limpede că nu tolerează niciun derapaj de la voința românilor. Complicitățile ne pot demola, iar noi avem de construit”, a arătat liberalul, pe Facebook.

”Se anunță câteva bătălii dure, dar suntem în picioare și nu ne tremură genunchii. La luptă cu toții! Avem pentru ce: o țară normală, pentru oameni harnici, onești și inteligenți. Pentru toți românii!”, a adăugat Rareș Bogdan.

În ședința conducerii PNL de luni, președintele Klaus Iohannis a menționat că sunt foarte multe solicitări de la români și de la societatea civilă, precizând că se discută în spațiul public despre legile justiției, alegerea primarilor în două tururi, recursul compensatoriu, bugetul și toate aceste lucruri trebuie rezolvate de PNL.

Puteți vedea postarea mai jos: