Fostul jurnalist face o comparație și arată câți bani au fost atrași pe cap de locuitor de către primarii PSD, comparativ cu primarii din PNL.

„Incompetența și sărăcia au un nume: PSDragnea. Localitățile administrate de PNL cresc și se dezvoltă, cele jefuite organizat de PSD se prăbușesc și sunt împinse în secolul 19. În 2018, Constanța (primar PSD, Făgădău, urmașul lui Mazăre) a atras 93 de lei/cap de locuitor, orașul Ovidiu (primar PNL, Scupra) 1837 lei/cap de locuitor, Eforie (primar Șerban, PNL) 1900 de lei/cap de locuitor”, a scris Rareș Bogdan pe pagina de Facebook.

Liberalul a mai prezentat recent cazul unei zone lăsate în paragină de baronii PSD.

”ÎNCĂ O RUINĂ MARCA „PSD”: LACU SĂRAT

A fost odată Perla Bărăganului. Acum, este dovada că termitele grase ale PSD, baronii pe care nu-i mai satură nimeni, distrug tot. Ei se îmbogățesc fără limită (n-au auzit de Midas), comunitățile pe care le jefuiesc sărăcesc accelerat. Rămân în paragină.
Oamenii cu care interacționez iubesc România în fiecare zi, chiar dacă le sfâșie sufletele. Mi-au povestit despre nenorocirea care i-a lovit, văzând că fac poze la bălăriile care ar trebui să fie plaje, spații verzi, locuri de joacă, localuri curate, terase frumoase. Un centru de agrement, nu o jale! Așadar: despre nămolul terapeutic de la Lacu Sărat s-a vorbit pe la 1870, când au apărut primele spații destinate valorificării lui, iar în perioada interbelică rivaliza cu cel din Teghirghiol. Au apărut baze de tratament, s-a construit chiar o linie de tramvai Brăila – Lacu Sărat, au apărut cazinouri. Totul creștea frumos.

Comuniștii n-au fost numai tâmpiți, au dezvoltat baza de tratament, dar după 1989 s-a instalat paragina” – îmi spune un domn. Adaugă altul: nene, e un nămol valoros aici, apă cu concentrație de sare mare, veneau oamenii bolnavi și plecau fericiți! Întreb: cine administrează stațiunea? Răspunsul vine rapid, oamenii știu tot: de un șef din PSD, consilier de când se știe, dar nu dă voie nimănui să se bage, trebuie plătit către el, taxă, e o porcărie! Pun întrebări suplimentare, aflu răspunsuri suplimentare… De pildă, că portul a fost concesionat de Bunea Stancu, fostul șef al Consiliului Județean Brăila. Sunt băgați primarul, toată lumea bună a socialismului local și parțial central, care face averi în timp ce stațiunea e o ruină, plină de gunoaie, fiare ruginite, șobolani. Îmi sună cunoscut modelul, parcă l-am mai întâlnit. La Herculane? Bingo! Cât de mulți turiști ar fi venit aici dacă PSD nu pulveriza un loc minunat! Câți bani europeni puteau intra dacă se făcea o asociație locală, un forum al investitorilor… Mă doare capul!!!”, a scris liberalul pe Facebook.