Rareș Bogdan face noi declarații controversate! Deși nu critică activitatea actualului deținător al portofoliului, prim vicepreședintele PNL și l-ar dori pe Lucian Bode înapoi la Transporturi.

”Lucian a făcut lucruri grozave acolo şi a rămas în acel an şi două luni de zile cât a condus ministerul au rămas nişte proiecte grozave”, spune Bogdan.

Rareș Bogdan face noi declarații controversate! Cere ”un minister al Transporturilor şi al Afacerilor Interne”

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan afirmă că poate ar trebui făcut un minister al Transporturilor Interne, ”adică un minister al Transporturilor şi al Afacerilor Interne împreună”, care să fie condus de către actualul ministru de Interne Lucian Bode, fost deţinător al portofoliului Transporturilor.

”Nu pentru că cei de acum nu fac lucruri bune – Doamne fereşte! – ci pentru că Lucian a făcut lucruri grozave acolo şi a rămas în acel an şi două luni de zile cât a condus ministerul au rămas nişte proiecte grozave pe care se construieşte acum dezvoltarea României”, explică Rareş Bogdan ideea, potrivit adevarul.ro.

”Dumneavoastră aveţi un om care şi-a câştigat respectul nu doar aici, în Sălaj, nu doar în Transilvania. (…) Dragii mei, Lucian Bode e genul de om care vorbeşte puţin şi face mult.

Nu doreşte să mai discute despre afirmaţiile la adresa lui Ghinea

Eu am spus – sper ca de data asta să nu se mai creeze un breaking news, nu-mi doresc – am spus că, la un moment, dat, poate ar trebui să facem un minister al Transporturilor Interne, adică un minister al Transporturilor şi al Afacerilor Interne împreună, pe care să-l conducă un singur om, dar asta pentru că Lucian a făcut lucruri bune, nu pentru că cei de acum nu fac lucruri bune – Doamne fereşte! – ci pentru că Lucian a făcut lucruri grozave acolo şi a rămas în acel an şi două luni de zile cât a condus ministerul au rămas nişte proiecte grozave pe care se construieşte acum dezvoltarea României”, a afirmat Rareş Bogdan sâmbătă după amiază, la conferinţa de alegeri a PNL Sălaj, filială condusă de fostul ministru al Transporturilor, Lucian Bode, deţinător a portofoliului la MAI.

Fostul jurnalist a precizat de asemenea că nu doreşte să mai discute despre afirmaţiile pe care le-a făcut sâmbătă, în judeţul Bihor, privind Ministerul Proiectelor Europene.

”Nu am nimic de declarat, tot ceea ce am spus am spus acolo. (…) Ţin prea mult la Florin Cîţu, vreau prea mult să funcţioneze acest Guvern perfect, ştiu extrem de bine că munca într-o coaliţie este extrem de complicată şi tocmai de asta subiectul deschis la Bihor este închis, cred în continuare că Marcel Boloş era un ministru excepţional atâta tot!”, a afirmat Rareş Bogdan.

Sursa foto: Capital.