Rareș Bogdan, despre excluderea lui Ludovic Orban din partid: Niciodată nu voi vota excluderea unui membru PNL

Rareş Bogdan este de părere că afirmaţiile fostului preşedinte liberal la adresa preşedintelui Klaus Iohannis sunt generate de „şocul pierderii alegerilor” interne din partid.

„Niciodată nu voi vota excluderea unui membru PNL cu atât mai mult a unui preşedinte. Eu vă spun din start: nu voi vota. Sigur că mă deranjează declaraţiile domniei sale, dar niciodată nu voi vota”, a spus Rareş Bogdan la Prima TV.

Șocul pierderii alegerilor interne a fost destul de puternic

De asemenea, prim-vicepreşedintele PNL a subliniat că „șocul pierderii alegerilor interne a fost destul de puternic”.

„Cred că încă e puţin supărat, cred că şocul pierderii alegerilor interne a fost destul de puternic şi încă Ludovic Orban este sub influenţa pierderii alegerilor sâmbăta trecută. Sunt convins că în timp lucrurile de vor estompa şi va reveni la matcă. Nu cred că Ludovic Orban va părăsi Partidul Naţional Liberal şi nu cred că va vota vreodată împotriva unui premier sau unui guvern liberal”, a completat Rareş Bogdan.

Acesta susţine că Orban va fi respectat în continuare în partid. Totodată, Rareș Bogdan nu crede că partidul va rămâne un partid divizat, între susţinătorii lui Orban şi cei ai lui Florin Cîţu.

Ce a spus Ludovic Orban după ce a pierdut alegerile?

Ludovic Orban a declarat sâmbătă, după ce a pierdut alegerile pentru un nou mandat la conducerea PNL în faţa lui Florin Cîţu, că ”între Ludovic Orban şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat”.

Întrebat dacă ar putea fi exclus din PNL pentru aceste declaraţii, Orban a declarat:„Ar fi ultima nebunie pe care ar putea să o facă cei din echipa necâştigătoare”.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin