Rareș Bogdan l-a avertizat pe Voiculescu cu privire la Andreea Moldovan: A fost un fel de Primadonă

Potrivit lui Rareș Bogdan, fostul secretar de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, și-a întrecut cu mult atribuțiile. El spune că de multe ori i-a atras atenția lui Voiculescu și că i-a cerut să o pondereze.

„Doamna Moldovan, în ultimele 3 săptămâni, și-a depășit atribuțiile de secretar de stat în Ministerul Sănătății și a fost un fel de Primadonnă pe scenă. Noi am atras atenția că vorbele pe care doamna le spune și faptul că răspunde în fața microfoanelor întinse ar putea să creeze o problemă atât pentru Guvern, cât și pentru domnul Voiculescu. I-am spus asta inclusiv domnuli Voiculescu, să încerce să o pondereze”, a spus Bogdan.

Ce i se reproșează acesteia

Liberalul îi reproșează Andreei Moldovan ideea carantinării spunând că acesta a făcut declarații hazardate într-o situație complicată.

„Nu poți să ieși peste președintele României și peste premierul în funcție cu alte declarații și cu alte opțiuni, cu alte soluții. Specialiștii consultați la Cotroceni au fost din tot spectrul medical, din tot spectrul politic, au fost invitați și domnul Rafila, și domnul Cercel, și domnul Arafat, și domnul Nelu Tătaru și ceilalți. Doamna Moldovan a făcut declarații – din punctul meu de vedere – hazardate într-o situație complicată a acestei țări. De asemenea, nu s-a dovedit că instituirea unei carantine în acest moment rezolvă problema, ba, mai mult, avem țări unde situația este complet diferită”, a mai spus Rareș Bogdan.

Apel către reprezentanții USR-PLUS

Invitat și în emisiunea ”Dosar de politician” a lui Silviu Mănăstire, de la B1 TV, europarlamentarul Rareș Bogdan a făcut un apel către reprezentanții din USR-PLUS să nu facă declarații pe care ulterior nu le vor putea retrage.

„Eu le spun colegilor din USR-PLUS, cu simpatie, cu încredere, să nu facă declarații pe care să nu le poată retrage ulterior. Eu cred în continuare în viitorul alianței, cred că suntem condamnați să guvernăm împreună, cred că doar împreună putem reuși, ca să parafrazez un celebru slogan al anilor ’96 – 2000 al Convenției democratice.

Cred că responsabilitatea trebuie să ne caracterizeze și cred că vom depăși această criză politică, cu Florin Cîțu premier, cu Ludovic Orban președinte al Camerei Deputaților și într-un parteneriat cu președintele Klaus Iohannis”, a declarat Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, în emisiunea ”Dosar de Politician”, moderată de Silviu Mănăstire pe B1 TV.

Sursă foto: Inquam Photos / Ilona Andrei