Rareș Bogdan a transmis un avertisment dur asupra pericolului pe care îl reprezintă PSD și Liviu Dragnea. El a făcut o serie de declarații incendiare la întâlnirea organizațiilor PNL din regiunea de Nord-Vest, eveniment ce a avut loc, duminică, 31 martie 2019, la BT Arena.
„Noi, dacă vreţi asta, vrem să guvernăm România. Vrem să îngenunchiem ciuma roşie. Vrem ca corupţii, hoţii, analfabeţii să părăsească Palatul Victoria. Klaus Iohannis va câştiga, cu ajutorul dumneavoastră, cel de-al doilea mandat. Aceste alegeri nu sunt doar despre europarlamentarii PNL care vor merge la Bruxelles. Este despre dumneavoastră. Este despre rămânarea în Europa. România europeană. Avem 5 milioane de fraţi care sunt alungaţi de PSD. Avem un român care ar putea ocupa una din cele mai importante poziţii la nivel european. Ce face PSD? O îngenunchiază. Astăzi e ea, mâine puteţi fi oricare dintre dumneavoastră. Dacă reuşesc să o încătuşeze, să o încalece pe Codruţa Kovesi, cât de uşor le va fi să o facă cu dumneavoastră, cu primarii noştri, cu parlamentarii, cu liderii din opoziţie. Pe cei din presă. Ei vor să pună caracatiţa pe România. S-a terminat. A venit momentul eliberării de Dragnea, Dăncilă, Olguţa, Tudorel, Daea. Revoluţia a început ieri la Timişoara, astăzi continuă la Cluj”, a comentat Rareş Bogdan.

Citește și Rareş Bogdan, declaraţie surprinzătoare despre cazul Kovesi. Ce s-a întâmplat cu fosta şefă DNA

„De aici, de la Cluj, astăzi se dă semnul marii eliberări a acestei țări de ciuma roșie. Ne-am săturat ca de doi ani și patru luni să se vorbească mai mult de infractori decât de campioni, să se vorbească mai mult de pușcării decât de spitale. Eu nu vreau să plec din țara noastră. Aici e feciorul meu, de șapte ani, lângă el e soția mea care poartă în pântece fetița mea care se va naște în iunie, după europarlamentare. Eu vreau să îmi cresc copiii aici, vreau să -mi duc copiii la biserică, cum m-au dus bunicii și părinții mei, vreau să-i cresc în tradiția strămoșească. Eu nu vreau să plec din România, vreau să-i aduc pe frații mei acasă. Să luptăm împreună pentru eliberarea României!”, a punctat Rareș Bogdan .