Rapperul Lil Loaded a murit la doar 20 de ani. Și-a făcut un nume pe YouTube, unde piesele sale au stâns zeci de milioane de vizualizări.

Avocatul său spune că stresul așteptării termenului de judecată pentru procesul în care este acuzat de omor s-ar fi putut să îi fi fost fatal.

Rapperul Lil Loaded a murit la doar 20 de ani. Se crede că s-a sinucis

Rapperul american Lil Loaded, cunoscut pentru melodia “6locc 6a6y”, a încetat din viață marți, la vârsta de 20 de ani, a anunțat avocatul său.

Avocatul Ashkan Mehryari a declarat că Dashawn Robertson, numele real al artistului, s-a sinucis, însă legiștii nu au anunțat până acum cauza morții.

“Din păcate, pot confirma că domnul Robertson a murit ca urmare a unei sinucideri”, a transmis avocatul, potrivit CNN.

Rapperul trebuia să se prezinte marți în fața judecătorilor, într-un dosar în care este acuzat de omor.

”În așteptarea unui proces cu acuzații atât de serioase ca în cazul domnului Robertson, situația poate deveni extrem de stresantă, și e posibil să fi contribuit la tragicul său deznodământ. Cred el avea o stare mentală bună cu privire la acuzații și la data prezentării în fața instanței, care se apropie”, a mai spus Mehryari, care a adăugat că moartea lui Robertson a venit ca un ”șoc total”.

În octombrie 2020 a fost arestat în legătură cu împușcarea prietenului său Khalil Walker, în vârstă de 18 ani.

”Cea mai tare bază de fani de pe Pământ”

Examinatorul medical de la spitalul din Dallas nu a dorit să se pronunțe în legătură cu maniera morții rapperului texan, atunci când a fost contactat de CNN.

Lil Loaded era cel mai bine cunoscut pentru piesa 6locc 6a6ym, care a obținut peste 29 de milioane de vizualizări pe YouTube și a primit certificarea aur de la Recording Industry Association of America.

Următorul său cântec, Gang Unit, a fost un succes chiar mai mare decât primul, cu peste 39 de milioane de vizualizări pe YouTube.

El le-a mulțumit fanilor într-o postare pe Instagram, unde a scris că are cea mai ”tare bază de fani de pe Pământ”.

Rapperul a declarat că a crescut ascultând muzica lui Michael Jackson, inspirându-se de la artiști precum Lil Wayne, Snoop Dogg și The Game.

Sursă foto: Dreamstime.

Sursa foto: youtube.