Vestea morții Cristinei Țopescu a șocat o țară întreagă. În urma unui apel la 112, pe care l-a efectuat vecina Cristinei, îngrijorată că nu mai știa nimic de ea de aproximativ trei săptămâni, polițiștii de la IPJ Ilfov au ajuns duminică seara, 12 ianuarie, și au găsit-o pe jurnalistă fără suflare.

Informația transmisă de autorități

Informația oficială a fost comunicată de către autorități prin intermediul unui material de presă.

„În cursul acestei seri (n.r. duminică, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează Să se efectueze în cauză expertiza medico legală.”

Specialiștii de la Institutul Național de Medicină Legală au tras deja primele concluzii în ceea ce privește moartea jurnalistei. Surse din INML au declarat că aceasta nu a făcut infarct și susțin că jurnalista ar fi făcut comoție cerebrală, potrivit surselor de la impact.ro

Declarația făcută de vecina Cristinei Țopescu

Într-o pe Facebook, vecina Cristinei Țopescu, a făcut primele mărturisiri după tragicul eveniment. Diana Maria a transmis că jurnalista nu s-a sinucis, înlăturând din start această ipoteză.

„Și nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis.
A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia sa se întâmple cand ii va veni ceasul.”, a transmis aceasta, potrivit sursei menționate.