Dramă dublă în familia lui Ombladon, după ce fratele și tatăl rapperului au murit după ce au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Bogdan Ionuț Păstacă, cum îl cheamă de fapt pe Ombladon, ar fi devastat după această tragedie și nu a dorit încă să facă public acest anunț, transmite Fanatik.

Ombladon este distrus de durere după această lovitură neașteptată, mai ales că pe data de 6 aprilie împlinise 42 de ani, iar cei dragi nu i-au putut fi alături.

Acesta a avut o relație complicată cu familia sa, plină de suișuri și coborâșuri, așa cum a spus-o chiar el în piesele sale, dar mai ales în cel mai recent single al său, intitulat „Nu mi-e frică”, lansat în 2019.

Versuri dedicate părinților săi

În versurile acestei melodii, Ombladon vorbește despre primele întâlniri cu viciile precum alcoolul sau tutunul, dar și ce probleme le-a creat părinților. Artistul a dedicat această piesă părinților săi, pe care i-a făcut să treacă prin multe de-a lungul timpului și care au făcut eforturi pentru a-l crește și care merită să bucure de tot ce e mai bun.

„Sunt rodu’ iubirii alor mei sau a unei betii, bieții de ei / M-au crescut cu greu, le mulțumesc / Le doresc viață frumoasă, sănătate, liniștea firească”, spunea Ombladon în versurile melodiei „Nu mi-e frică”.

Chiar dacă nu a fost un fiu model și nu a mers pe drumul pe care familia sa și-l dorea, Ombladon pare că vrea sî îndrepte toate aceste greșeli: „N-am fost cum au vrut ei, poate nici acum nu sunt / Dar mă strădui zi de zi, pe cuvânt”, sunt versurile emoționante ale rapper-ului.

Bogdan Ionuț Păstacă are 42 de ani și împreună cu Cătălin Ştefan Ion (Cheloo) a fondat în 1994 printre primele trupe de hip hop din România, Paraziții, la care s-a alăturat ulterior și Freakadadisk. Primul său album solo a fost lansat în aprilie 2004 și a fost un real succes, albumul „Condoleanțe” fiind premiat cu Discul de Aur pentru numărul mare de exemplare vândute.