„Eu nu m-am mai dus să-l votez acum (pe Nicușor Dan), că nu mai aveam de ce. Erau destui care se duceau și iată că votul meu, ăla care lipsește de opt ani, n-a contat nici de data asta. S-au dus și l-au votat unii destul. Eu sper să-i fi ajuns lui Nicușor votul ăla al meu din 2012 și să se fi spălat pe cap cu el, deoarece e bun și azi la ceva.

În rest, rezultatele la București sunt așteptate. Era clar că va urma această recatombă a PSD, care e înderivă. Va pierde și parlamentarele. Așa cum spuneam la sfârșitul anului trecut, că am senzația că sunt singurul care a spus-o, ei bine, am avut dreptate: PSD se va desființa la sfârșitul lui 2020. Iată că suntem foarte aproape de acest verdict, unul implacabil întrucât, după înfrângerea de la europarlamentare, toți escrocii care vor mai rămâne în partidul ăsta vor pleca la altele, pentru că nu va mai fi nimic de pârjolit acolo.

Dar vreau să le transmit tolomacilor din PSD, alegătorilor lor în primul rând și doamnei Firea faptul că nu e o înfrângere. Au stat mai mult la conducerea României decât a stat Nicolae Ceaușescu. Să  nu uităm! Deci de 30 de ani nu auzim decât povestea asta cu pensii, cu salarii, cu pufuleți și cu pufarin, dar construcții ioc!

Ei bine, iată că s-a încheiat istoria acestui partid, e pe cale să se încheie”, a transmis Radu Banciu în emisiunea „Lumea lui Banciu” la B1 TV.

Zero perspective. Nu dau niciun semn

De asemenea, jurnalistul a susținut că cei de la USR și PLUS „ tot nu sunt un partid nici astăzi și care nu dau semne că vor deveni vreodată”. Acesta a subliniat că partidele respective oferă „zero perspective”.

„Pe de altă parte, noi nu fanfaronăm. Nu am pus umărul la venirea PNL la Putere, deși invariabil când pierde adversarul tău cineva tot trebuie să ajungă pe prima treaptă.

Au venit ăștia de la USR și PLUS care tot nu sunt un partid nici astăzi și care nu dau semne că vor deveni vreodată. Numai amintirea aia grețoasă a semimandatului lui Dacian Cioloș ne face să ne zbârlim ca niște hârciogi în ploaie. Deci zero perspective.

Iar această mitocănie a liberalilor, care până la urmă nu au avut nici de data asta candidat la București și care au câștigat mai puține consilii județene pe țară decât PSD, nu e totuși încă un reviriment anunțat, mai ales că acest partid, îl știm deja din pandemie, nu are soluții”, a conchis jurnalistul.