Alianța de centru stânga dintre PSD, ALDE și ProRomânia împotriva președintelui Klaus Iohannis este deja o amintire. Fostul premier, Mihai Tudose, anunță că ProRomânia va avea candidat propriu la prezidențiale și le închide ușa în nas celor de la PSD și ALDE.

”A fost o inițiativă lansată acum două săptămâni pentru găsirea unui candidat comun al celor trei partide. PSD și ALDE au decis să meargă fiecare cu candidat propriu. Dacă ei așa înțeleg să joace politic, ok, să fie sănătoși. Tăriceanu tocmai a luat 4%, înțeleg să spulbere în turul doi, dar nu știu pe cine, iar Dăncilă să vedem câți PSD-iști mai găsește să o voteze”, a spus Tudose.

Mihai Tudose iese la rampă după ce PSD, dar și ALDE au decis să meargă pe cont propriu la alegerile prezidențiale de la finalul acestui an. Mai mult, fostul premier nu s-a putut abține să nu o ironizeze pe Viorica Dăncilă, dar a spus că nici nu se gândește la o candidatură la prezidențiale. ”Nu doresc, nu mă interesează. Nici dacă vă cere partidul nu mă sacrific, ca să citez din clasici”, a spus Tudose, conform g4media.ro.