Mai sunt câteva săptămâni până la organizarea alegerilor parlamentare, iar marile partide politice fac eforturi mari pentru a-și alege cei mai buni candidați

PSD Neamț, spre exemplu, și-a desemnat candidații la Camera Deputaților și Senat. Liderul județean, Ionel Arsene, spune că electoratul vrea „parlamentari de forță”.

Se pare însă că de pe lista candidaților lipsește un important candidat. Este vorba despre Dănuț Andrușcă, fost ministru al economiei în Guvernul Viorica Dăncilă.

Cine sunt candidații PSD Neamț pentru Camera Deputaților

Potrivit listei publicate candidații PSD Neamț pentru Camera Deputaților sunt următorii:

Ciprian Șerban – deputat
Oana Bulai – consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim- ministrului
Remus Munteanu – ministru secretar de stat
Viorel Stan – deputat
Gabriela Lucachi – medic
Toni Covasan – primar
Ovidiu Niță – primar
Octavian Diaconița – jurist
Radu Tudorel – consilier județean
Constantin Păduraru – consilier județean

În ceea ce privește candidații pentru Senat, numele sunt următoarele:

Răzvan Cuc – ministru
Florentina Moise – profesor
Neculai Avădanei – medic
Adrian Bourceanu – avocat
Ionuț Ciocoiu – profesor

Liderul județean, Ionel Arsene a făcut anunțul chiar pe pagina personală de facebook. Acesta este de părere că alegerile făcute sunt cele mai bune pentru a obține succesul.

Totodată, acesta le-a urat succes candidaților și speră la o victorie în luna decembrie.

„Astăzi, am anunțat candidații cu care Partidul Social Democrat, filiala Neamț, va intra în competiția pentru alegerile parlamentare. Sunt convins că am făcut cele mai bune alegeri și cred în succesul colegilor mei, oameni care sunt cunoscuți în județ și în țară datorită activității lor politice și profesionale desfășurate de-a lungul anilor, implicării în diverse proiecte etc. Știu că nemțenii își doresc să avem parlamentari de forță, care vor avea un cuvânt greu de spus atât în Senatul României cât și în Camera Deputaților și de aceea am convingerea că pe 6 decembrie vor alege dorindu-și un viitor bun și un program de guvernare care să salveze țara din prăpastia în care a fost dusă în ultimul an.

Le doresc succes social-democraților în competiția din luna decembrie și multă putere de muncă în administrația națională!”, a scris Ionel Arsene pe Facebook.