Este trădarea anului în politică. Totul s-a întâmplat imediat după ce Pro România a fuzionat cu ALDE. Victor Ponta și-a pierdut unul dintre cei mai importanți oameni din partid. Este de fapt o revenire în PSD.

Trădarea anului în politică!

Secretarul general al Pro România, Ion Mocioalcă, s-a decis să revină la PSD. Acesta nu vine degeaba în rândurile social democraților. Va candida pe listele partidului în județul Caraș Severin, potrivit unor surse din partid, citate de către digi24.ro. Mocioalcă nu vine pe orice loc în PSD.

Vine pe unul eligibil. Va deschide lista PSD la Senat și va câștiga fără probleme un mandat de parlamentar.

Ion Mocioalcă nu a stat prea mult în ProRomânia. A trecut de la PSD la Pro România în decembrie 2018, ca urmare a „stilulului de conducere impus în PSD de Liviu Dragnea”. Ulterior, Mocioalcă a fost numit secretar general al partidului.

În 2016 Mocioalcă a obținut un mandat de deputat tot pe listele PSD, urmând ca la alegerile din decembrie să candideze pentru un loc în Senat. Lista PSD pentru alegerile parlamentare din decembrie va fi validată marți, într-o ședință a Comitetului Politic Național al PSD, mai spune sursa citată.