Potrivit PSD, dacă Guvernul adoptă această ordonanță, românii vor fi obligați să scoată bani din buzunarul propriu pentru a putea plăti serviciile de sănătate.

 

„Românii vor fi obligați să scoată bani din buzunar pentru sănătate! Ordonanța ”Cine are bani trăiește, cine n-are, moare” este încununarea celor 3 luni de guvernare liberală!

Este o iluzie că, dacă statul decontează, românii se vor putea trata pe gratis într-o clinică privată! Când vor trece pragul unui spital privat vor trebui să se asigure că au bani în portofel pentru toate serviciile conexe tratamentului decontat (taxa de scaun/pat, consultații, materiale sanitare etc.)

#PSD solicită imperativ guvernului Orban să NU privatizeze programele naționale de Sănătate!

Dacă interesul cetățeanului este primordial, și nu interesul unor firme private, guvernul liberal trebuie să precizeze clar în actul pe care vrea să-l promoveze că este interzisă orice tip de coplată în tratamentele afecțiunilor cuprinse în programele naționale de sănătate!”, a transmis PSD pe Facebook, chiar în momentul în care, laa Palatul Victoria are loc ședința de Guvern.