După plecarea guvernului Dăncilă, România va fi condusă de ”o adunătură de partide” care au înjurat vreme de 3 ani PSD, acuzându-l că majorează prea mult pensiile și salariile și că scade prea mult taxele, a scris joi pe Facebook Mihai Fifor, mâna dreaptă a premierului Viorica Dăncilă.

Este clar o altă viziune de guvernare și diferențele se vor vedea, mai spune senatorul PSD, care practic anunță o adevărată apocalipsă după plecarea cabinetului Dăncilă de la Palatul Victoria:

”Vor anula creșterile de venituri și mulți dintre voi își vor pierde locul de muncă. Dar veți vedea că nu vor face nici investițiile pentru care ne-au acuzat pe noi. Pentru că nu lipsa banilor a fost obstacolul, ci constrângerile interne și externe, care nu permit un ritm mai susținut.

Vor veni și vor încălca tot ceea ce ne cereau nouă să nu facem. Vor modifica legile justiției prin ordonanță de urgență, vor numi politic procurorii, vor decapita parchete sau le vor desființa cu totul, vor crește tarifele la utilități și vor lăsa dobânzile să urce din nou la cer.

Nu vor mai fi măsuri protecționiste pentru economia națională, pentru fermierii români, pentru antreprenorii noștri”.

Și totuși, mai există o șansă, pentru a scăpa de acest dezastru, spune Fifor:

”Dar mai avem o șansă să oprim tăvălugul austerității care vine peste noi. Votul din noiembrie.

Puteți trimite la Cotroceni un nou președinte care să sprijine un guvern pentru continuarea măsurilor sociale pe care le-am început, și pentru aplicarea calendarului de majorări de venituri pe care, altfel, le veți pierde.

Aveți un vot care poate însemna enorm pentru viața familiilor voastre în următorii 4-5 ani. Depinde de voi cum il veți folosi!

Noi, cei din PSD, ne vom regrupa și vom fi din nou în prima linie ca să luptăm cu adevărat pentru fiecare român, așa cum am făcut-o de fiecare dată”.

Puteți citi mai jos întreaga postare: