Prognoza meteo ANM! Vremea schimbă foaia în România! Primăvara timpurie se transformă în iarnă târzie

Temperaturile rămân neobişnuite pentru această perioadă a anului, cu toate acestea în unele zone va ploua, iar în altele va începe să ningă.

Prognoza meteo Joi

Valorile termice vor continua să scadă ușor în cea mai mare parte a țării, dar se vor menține peste cele specifice perioadei. Cerul va avea înnorări, mai persistente în centru, sud și est, iar în vest și nord-vest, începând cu orele serii se va degaja treptat. Temporar vor fi precipitații în general slabe, ploi în Muntenia și local în Oltenia și Dobrogea, mixte în Maramureș, Transilvania și Moldova și predominant ploi, pe arii restrânse, în Banat și Crișana. La munte, vor fi mai ales ninsori. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 12 grade, iar cele minime între -6 și 4 grade. Izolat, mai ales noaptea, se va semnala ceață. În Capitală vremea se va menține închisă, iar valorile termice vor continua să se situeze peste cele normale. Temporar va ploua și vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 3 grade.

Prognoza meteo ANM! Vremea schimbă foaia în România! Primăvara timpurie se transformă în iarnă târzie

Prognoza meteo ANM Vineri

Cerul va avea înnorări și mai ales în a doua parte a zilei și noaptea, local se vor semnala precipitații sub formă de ninsoare la munte, mixte în regiunile intracarpatice și predominant sub formă de ploaie pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, mai ales la altitudini mari, dar local și temporar și în regiunile nord-vestice, centrale și sud-vestice. Valorile termice vor continua să se situeze peste cele normale la acastă dată astfel încât maximele vor fi cuprinse între 2 și 11 grade, iar minimele între -3 și 3 grade. În Bucureşti valorile termice se vor menține peste cele obișnuite la această dată. Cerul va avea înnorări și trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade.

Prognoza meteo ANM Sâmbătă

Valorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât în mod normal la această dată. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 12 grade, iar cele minime între -4 și 3 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Cerul va fi temporar noros și vor fi precipitații în general slabe, sub formă de ninsoare la munte, predominant sub formă de ploaie, ziua, izolat în estul țării, iar noaptea mixte, local în nord, centru și nord-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări îndeosebi în a doua parte a intervalului la munte, cu viteze mai mari în zona înaltă, dar local și temporar și în celelalte regiuni.

Prognoza meteo ANM! Vremea schimbă foaia în România! Primăvara timpurie se transformă în iarnă târzie