România fierbe de zile bune la propriu. Sunt temperaturi extrem de ridicate, dar în acest weekend, în unele regiuni vremea se va schimba radical.

Prognoză meteo ANM!

Deși valorile termice vor continua să scadă în toate zonele țării, local în sud și în sud-est, în orele amiezii, acestea vor caracteriza o vreme călduroasă. Sâmbătă, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara când local la munte, îndeosebi în Carpații Meridionali și izolat în celelalte regiuni vor fi averse ce vor putea avea și caracter torențial și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-vestul și estul teritoriului, dar și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 33 de grade, iar cele minime, în general, între 11 și 21 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi călduroasă în orele amiezii, deși valorile termice vor fi în scădere față de ziua anterioară. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara când vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 32 de grade, iar cea minimă va fi de 17…20 de grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA

Vremea va fi în general frumoasă, dar și călduroasă în orele amiezii în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara în zona montană, unde cu totul izolat vor fi posibile ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 33 de grade, iar cele minime între 10 și 21 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi predominant frumoasă, dar și călduroasă în orele amiezii. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 31 de grade, iar minima va fi de 17…19 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO LUNI

Vremea se va menține în general frumoasă, dar călduroasă în orele amiezii în zonele de câmpie și podiș. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, îndeosebi la munte, unde cu totul izolat vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 26 și 34 de grade, iar cele minime se vor încadra între 12 și 21 de grade, mai scăzute în depresiuni.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI se va menține predominant frumoasă, dar și călduroasă în orele amiezii. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimă va fi de 17…18 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

De marți până joi vremea va fi călduroasă în orele amiezii în zonele de câmpie și podiș. Probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice va fi mai ridicată la munte, la început în vest, nord și centru, apoi local și în restul teritoriului.