Situație fără precedent la Institutul Clinic Fundeni. Compania Termoenergetica efectuează mai multe lucrări la o conductă de termoficare din zona spitalului, motiv pentru care unitatea sanitară a rămas fără apă caldă pentru o perioadă de câteva zile.

Menționăm faptul că în Institutul Clinic Fundeni se internează peste 70.000 de persoane, se efectuează peste 300.000 de consultații și 3.000.000 analize, iar problema apei calde este una extrem de importantă.

Astfel, potrivit anunțului făcut luni de Compania Municipală Termoenergetica București S.A, de astăzi încep lucrările de reparații a conductei primare cu diametrul de 600 mm, cu o vechime de aproape 40 de ani.

Lucrările Termoenergetica au început luni, 23 mai

Sursa citată precizează că lucrările vor fi efectuate în perimetrul delimitat de Parcurile Plumbuita și Motodrom și Șoseaua Fundeni și sunt esențiale pentru funcționarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire.

„Luni, 23 mai, vor începe lucrări de reparaţii a conductei primare cu diametrul de 600 mm, cu o vechime de aproape 40 de ani. Lucrările, esenţiale pentru funcționarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, vor fi efectuate în perimetrul delimitat de Parcurile Plumbuita şi Motodrom şi Şoseaua Fundeni”, anunța compania.

Lucrările au început încă de la primele ore ale dimineții, a mai precizat compania, cu manevrele de golire a conductei, urmând ca apoi să înceapă intervențiile pentru reparații. De abia după ce lucrările vor fi finalizate se va realiza umplerea tronsonului de conductă vizat, lucru care ar putea dura câteva zile.

Compania Termoenergetica le transmite bucureștenilor afectați de aceste lucrări că echipele sale de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren.

Echipele Termoenergetica lucrează în regim permanent pentru a soluționa avariile

„Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren.

Este important de subliniat faptul că echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte din reţea, astfel încât, pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat”, mai arată sursa citată.

În același timp, Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti le reamintește clienților săi care au întrebări referitoare la lucrările care se desfășoară în următoarele zile că au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit 0800.820.002, dar și prin aplicaţia Termoalert.