Momente tensionate la Ploiești. În timpul conferinței de alegeri a PNL Prahova organizată la Ploiești, Roberta Anastase a fost implicată într-un accident nefericit, chiar în timp ce un liberal făcea declarații.

De menționat este faptul că, în cadrul conferinței pentru alegeri participă inclusiv liderul liberalilor, Ludovic Orban. Astfel, la începutul conferinței, liberalii prahoveni au urmărit un videoclip în care preşedintele filialei judeţene, Iulian Dumitrescu, candidat pentru încă un mandat la şefia PNL Prahova, apare alături de primarii liberali din judeţ.

Din echipa pe care Iulian Dumitrescu o propune pentru conducerea PNL Prahova fac parte Roberta Anastase şi George Ionescu în calitate de prim-vicepreşedinţi. Parlamentarii sunt membri de drept ca vicepreşedinţi ai organizaţiei, iar printre aceştia se numără deputatul Mircea Roşca.

Totodată, din forul de conducere propus mai fac parte ca vicepreședinți parlamentarii PNL de Prahova, primarii din Sinaia, Urlați, Plopeni și Bucov, vicepreședintele CJ Prahova, Dumiru Tudone și viceprimarul municipiului Ploiești, Daniel Nicodim, Dorin Tudora și consilierul județean Eugen Ionică.

În același timp, PNL Prahova a mai prezentat, la începutul conferinţei de alegeri, un videoclip în care preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, care conduce filiala judeţeană, apare alături de mai mulţi primari liberali din judeţ.

Printre aceştia se numără şi primarul comunei Ciorani, aflat în arest preventiv sub acuzaţia că a influenţat fraudarea alegerilor din 27 septembrie 2020 în toate secţiile de votare din localitate. Mesajul videoclipului: ”Am învins!”.

Roberta Anastase a căzut de pe scaun în timpul conferinței

În timp ce unul dintre liberali făcea o serie de declarații însă, un incident neașteptat s-a produs. Roberta Anastase, care se afla la acel moment pe scaun, a căzut. Se pare că scaunul a cedat, însă incidentul nu a fost unul atât de grav.

La scurt timp după ce s-a ridicat, aceasta le-a spus colegilor săi că a pățit nimic și că totul este în regulă. Totodată, colegii săi au înlocuit imediat scaunul rupt pentru a se evita o problemă similară.