Oana Cuzino nu mai realizează cunoscuta emisiunea “Ce se întâmplă, doctore?” la PRO TV, însă asta nu înseamnă că postul de televiziune va rămâne fără un “doctor”.

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic se întoarce la PRO TV

Noua producţie ce va fi difuzată în fiecare dimineaţă, în cadrul Ştirilor PRO TV se numeşte “Doctor de bine” şi va fi realizată de celebrul medic nutriţionist Mihaela Bilic, scrie paginademedia.ro.

Nu este prima colaborare în Bilic şi postul TV, ea mai fiind implicată şi în emisiunea “Arena Bucătarilor”, pe care a prezentat-o timp ce cinci ani. La începutul lunii februarie, ea anunţa că a încetat colaborarea cu PRO TV.

Mihaela Bilic
Sursa foto: Facebook, Mihaela Bilic

“S-a rupt lanțul de iubire. Dragii mei, duminicile vor fi mai triste fără voi. Vreau să vă anunț că începând din luna martie nu o să ne mai întâlnim în fiecare weekend în cadrul emisiunii “Arena bucătarilor”.

Noul sezon va debuta într-o altă formulă nu mă întrebați cine o să facă parte din echipă, nici eu nu știu. Producătorul emisiunii nu a găsit de cuviință să mă anunțe că încetăm colaborarea, cu atât mai puțin să-mi dea vreo explicație… așa că sunt la fel de curioasă ca și voi cine o să-mi ia locul”, scria atunci Bilic pe pagina sa de Facebook.

Mihaela Bilic a mai fost implicată şi într-un proiect online al Mega Image anul acesta, alături vloggerul Bogdan Techeş. Cei doi le-au explicat copiilor, într-o serie de clipuri video, cum să îşi formeze un stil de viaţă sănătos.

Medicul nutriţionist mai este cunoscut şi ascultătorilor Gold FM, pentru emisiunea “Sănătate şi nutriţie”.

“Ce se întâmplă, doctore?” cu Oana Cuzino, scoasă din grila de toamnă

La finalul lunii iulie, PRO TV anunţa că întrerupe producția emisiunii “Ce se întâmplă, doctore?”, care nu va mai reveni în grila de toamnă. Anunțul a fost făcut într-un comunicat scurt și extrem de sec semnat de postul din Pache Protopopescu. Decizia este cu atât mai surprinzătoare cu cât, în luna februarie, PRO TV anunţa cu entuziasm reluarea emisiunii.

“Emisiunea Ce se întâmplă, doctore? difuzată de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV matinale și duminica, de la 10:00, nu va mai face parte din grila de programe PRO TV, începând din această toamnă.

De-a lungul timpului, emisiunea a adus în fața oamenilor subiecte interesante despre educația medicală, cu explicații din partea specialiștilor, care au avut ca scop prevenția și îndemnarea oamenilor pentru adoptarea unui stil de viață sănătos.

Îi mulțumim Oanei Cuzino că, timp de 18 ani, a fost alături de telespectatori cu fiecare ediție prezentată și cu materialele care au venit în ajutorul celor de acasă. Îi urăm numai bine pe mai departe și mult succes în dezvoltarea tuturor proiectelor personale.”