De la street dance la dans contemporan, de la iluzionism la acrobații cu cerc, numerele prezentate au făcut scena să vibreze și publicul să aplaude. Mihai Petre a fost impresionat de pasiunea arătată de concurenți și nu s-a ferit să-i spună unuia dintre ei: ”Unul dintre cele mai simple momente de jurizat. Mi-a plăcut tot!”.

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 16.0 puncte de rating și 45.1% share, cifre de 4 ori mai mari față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 3.7 puncte de rating și 10.5% share.

Peste 3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:15, mai mult de 3.9 milioane de români au fost cu ochii pe emisiune.

În următoarea etapă s-au calificat: Acrobatika, Anatolie Vornicescu, Bogdan Iacob & Ana Vișan, Ciprian Ursu, Damian Spinei, FirStep Mega Club, Ivan Ojeda, Maria Popescu, Nadayana, Pedro Benavides, Perfectly Simple și Călin Ionuț & Suciu Tina. 

Noi concurenți, noi emoții, o nouă ediție încărcată cu talent, vinerea viitoare de la 20:30 pe PRO TV