Cine este acest jurnalist și ce va face la Antena 1

Marea rivală a PRO-ului se pare că își face din nou redacție de sport. Astfel, cel care a ales să plece este unul dintre coordonatorii știrilor sportive, Andrei Rădulescu.

Acesta lucrează în televiziunea din Pache Protopopescu din 2006 însă de la sfârșitul lunii martie acesta va lucra la Antena 1 ocupând postul de redactor șef al știrilor sportive de la Observator.

Cine o să i se alăture

Potrivit gsp.ro, în noua redacție de la Antena 1 ar urma să intre și ziariști de la DigiSport precum cei doi reporteri Paul Andone și Dragoș Stoica.

Antena 1 nu a mai avut jurnale de sport de 6 ani, decizia de a închide departamenul fiind luată în februarie 2014, mai scrie gsp.ro

Antena 1 a început anul în forță

Așadar, la nivelul publicului din mediul urban, în perioada 20-24 ianuarie, în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 17:00 și 19:00, Antena 1, cu emisiunea Acces Direct prezentată de Mirela Vaida, s-a aflat pe primul loc, cu o audiență medie 7,7 puncte de rating și 22,6% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 6.4 puncte de rating și 18,8% cota de piață și Kanal D, cu 3,3 puncte de rating și 9,7% cota de piață.

S-a situat pe primul loc la nivel național

Antena 1 s-a situat pe primul loc și la nivelul publicului din toată țara, cu o audiență medie de 10,7 puncte de rating și 27,5% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 6,9 puncte de rating și 17,6% cota de piață și Kanal D, cu 4,7 puncte de rating și 12,1% cota de piață.

De altfel, Acces Direct a început în forță anul 2020, emisiunea prezentată de Mirela Vaida impunându-se, cu noul sezon, la nivel urban și național, cu procente de leadership foarte bune. În luna ianuarie, Acces Direct a înregistrat un procentaj de 73% la nivelul publicului de la orașe și de 93% la nivelul publicului din toată țara.