Este vorba despre cântereața Loredana Groza și Ștefan Bănică, care se află în negocieri destul de avansate privind pariciparea la emisiunea Next Star de pe Antena 1.

Ștefan Bănică este deja o figură emblematică pentru Antena 1, însă în cazul Loredanei Groza, aceasta a fost prezentă în ultimii ani doar în grila postului de televiziune Pro Tv.

Se pare că după ce a fost înlocuită la “Vocea României”, unde avea rolul de jurat, Loredana Groza a bifat la începutul anului trecut o altă emisiune cu tematică muzicală, respectiv show-ul “Cântă acum cu mine” din juriul căruia au făcut parte nu mai puțin de 100 de artiști.

În ce stadiu sunt negocierile

Potrivit informațiilor publicate de Libertatea Loredana Groza este la un pas să bată palma cu Antena 1 pentru un nou proiect muzical, unul în care protagoniști sunt copiii.

„Loredana negociază pentru juriul Next Star. Și ea, și Ștefan Bănică jr. Amândoi sunt în cărți pentru emisiune. Rămâne de văzut dacă se vor înțelege, la negocieri, și dacă vor bate palma”, scrie sursa citată.

Loredana Groza nu este singura care a fost în trecut vedetă PRO TV.  Și Ștefan Bănică a avut un rol important în postul Tv, însă de activează deja de timp bun în cadrul Antenei 1.

Acesta a avut rol de jurat al emisiunii X Factor și lumea îl asociază ca vedetă a postului.

Se pare că pentru Antena 1, decizia Loredanei și a lui Ștefan poate fi lozul câștigător pentru post, deoarece cei doi sunt un cuplu de vedete destul de îndrăgit de public.