Clipe de coșmar pentru Cristina Țopescu. Jurnalista a trecut prin momente cumplite în timpul vieții, atunci când era împreună cu Ștefan Bănică. Chiar vedeta a fost cea care a făcut dezvăluiri complete înaintea morții.

Viața Cristinei Țopescu, un coșmar

Viața Cristinei Țopescu a fost un adevărat coșmar. Despre povestea dintre ea și Ștefan Bănică s-au spus multe, dar cele mai crunte dezvăluiri le-a făcut chiar jurnalista. Cristina Ţopescu şi Ştefan Bănică nu au vorbit niciodată urât unul despre celălalt, dar jurnalista a făcut câteva dezvăluiri șoc.

„Cristina rămâne o persoană foarte dragă sufletului meu, avem o relaţie super ok, de prietenie. Aşa a fost şi aşa va fi!’, spunea Ştefan Bănică în emisiunea „Acces direct’, în urmă cu şapte ani.

La rândul său, Cristina Ţopescu a recunoscut că Ştefan a iubit-o foarte mult, atât de mult încât ajungea să-i facă rău.

„Cred că nu m-a iubit nimeni atât de mult cum a făcut-o el. De multe ori îi spuneam că îmi doresc să mă iubească mai puțin, dar să mă respecte mai mult. Am avut o poveste pasională. Pentru mine va rămâne un om special. Ștefan era impulsiv, primitiv în relația cu o femeie. Amenința, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-și mai controla limbajul și jignea…”, a povestit Cristina Țopescu, în urmă cu mulţi ani, citată de revista Ciao.

Cristina Țopescu i-a luat apărarea lui Ștefan Bănică atunci când a fost acuzat că e violent. ‘Ștefan e o persoană impulsivă, nervoasă, dar în niciun caz nu e în stare să bată femeile. Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am înțeles. Eram și mult mai tineri. M-am simțit foarte iubita atunci. Cred că nimeni nu m-a iubit atât de mult cum a făcut-o el. Va rămâne un om special în sufletul meu!’, spunea Cristina Țopescu despre Ștefan Bănică, marea să iubire.

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică s-au despărțit în 1993, dar de atunci fiica lui Cristian Țopescu nu și-a mai deschis sufletul și nici nu s-a mai vorbit despre o relație stabilă a acesteia. „Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare și un excelent profesionist în meseria ei. A fost omul alături de care am trăit una dintre cele mai frumoase și intense perioade din viața mea. Drum lin printre îngeri! Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu’, a scris pe Facebook Ștefan Bănică, atunci când a aflat de moartea Cristinei.

Artistul a fost prezent la ceremonia de incinerare a Cristinei Ţopescu, pe 16 ianuarie, alături de familia jurnalistei.