Este vorba despre Camelia Constantinescu, femeia cu care cântărețul a avut o relație după căsătoria cu Mihaela Rădulescu.

Cei dou ai avut o relație în perioada 2000-2005, Camelia i-a dăruit lui Bănică primul său copil, un băiat pe nume Radu Ștefan. Din păcate cei doi nu au avut așa mult noroc, iar relația a început să se deterioreze. Bănică a trecut mai departe la Andreea Marin cu care a avut o fetiță, pe Violeta.

 

Cum a fost Bănică dat în judecată

 

În 2018, Ștefan Bănică a fost dat în judecată de Camelia, pentru că nu-și îndeplinea îndatoririle de dată. Aceasta ia- cerut o pensie alimentară mai mare. Din nefericire pentru ea, instanța nu a fost de parte ei și a stabilit că autoritatea părintească se va exercita la comun, în mod egal, de către ambii părinți și că domiciliul acestuia va rămâne la mamă.

Mai mult, Camelia Constantinescu a trebuit să-i plătească lui Bănică Jr. și cheltuieli de judecată în valoare de 3.165 lei.

 

Problemele nu s-au oprit aici. Mai târziu, aceasta a fost executată silit de o bancă.

„Camelia Constantinescu, femeia cu care Ștefan Bănică are un băiat, a pierdut procesul cu o bancă din Capitală și a fost execitată silit până la concurența sumei de 72.739,11 euro. Alături de fosta iubită a actorului a fost executat și partenerul acesteia, în calitate de garant ipotecar. Decizia a fost luată în urmă cu 6 luni și pune capăt unui proces care a durat mai bine de 4 ani. Sentința judecătorească include și ”urmărirea imobilului construit din casă de locuit” deținut de către cei doi și este una definitivă, fără cale de atac”, anunța wowbiz.ro anul trecut.