Prima reacție după ce Florin Călinescu și-a anunțat demisia!

În acest context, reprezentanții stației din Pache Protopopescu au explicat că nu pot comenta „cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu”.

„Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au transmis reprezentanții stației din Pache Protopopescu pentru click.ro

Anunțul făcut de Florin Călinescu

Anterior, îndrăgitul jurat și-a anunțat plecarea de la PRO TV în cadrul unei postări realizate pe Facebook.

„Cu oarecare parere de rau, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul manegment al PROtv. Deci, si la ”Românii au talent“. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995.”, a scris Florin Călinescu duminică pe Facebook.

Adevărul din spatele plecării lui Florin Călinescu

Anterior, surse din media au declarat pentru Capital că Florin Călinescu a făcut acest gest pe fondul unor nemulțumiri la adresa managementului PRO TV. Lucru pe care însuși renumitul actor l-a admis în anunțul public postat pe pagina sa de socializare.

Sursele CAPITAL au povestit, în exclusivitate, de ce a ales Călinescu să părăsească val-vârtej PRO TV-ul. Unul dintre motive ar fi că acesta s-ar fi afla într-un dezacord total cu managementul.

„Zicea de Cesnavicius (Aleksandras Cesnavicius – CEO PRO TV) că poate să fie maxim fotbalist, nu manager de televiziune. Adică fotbalist de divizia B”, au spus sursele Capital. (n.r. fotbalistul Justas Cesnavicius de la FK Silas/Lithuania).

Sursa citată a explicat că supărarea lui Florin Călinescu era maximă și că se plângea de calitatea producțiilor, a marketingului, pe lipsa de identitate a stației. „Spunea că oamenii sunt demotivați și că nu mai au filozofie de lideri”, a punctat sursa menționată pentru Capital.