EXCLUSIV. De ce pleacă Florin Călinescu de la PRO TV. Capital a aflat adevăratul motiv care a stat în spatele deciziei luate de celebrul actor.

Vestea că Florin Călinescu nu va mai fi la PRO TV și nici la Românii au talent a provocat stupoare maximă printre toți cei care urmăresc postul de televiziune. Mai ales că mulți telespectatori reprezentau un public fidel lui Călinescu încă de la începuturile PRO TV-ului.

Surse din media au declarat pentru Capital că Florin Călinescu a făcut acest gest pe fondul unor nemulțumiri la adresa managementului PRO TV. Lucru pe care însuși renumitul actor l-a admis în anunțul public postat pe pagina sa de socializare.

EXCLUSIV. De ce pleacă Florin Călinescu de la PRO TV. Capital a aflat adevăratul motiv

„Cu oarecare parere de rau, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul manegment al PROtv. Deci, si la” Românii au talent “ Detalii ,mai încolo”, a fost mesajul transmis pe Facebook, duminică noaptea de Florin Călinescu.

Sursele CAPITAL au povestit, în exclusivitate, de ce a ales Călinescu să părăsească val-vârtej PRO TV-ul. Unul dintre motive ar fi că acesta s-ar fi afla într-un dezacord total cu managementul.

„Zicea de Cesnavicius (Aleksandras Cesnavicius – CEO PRO TV) că poate să fie maxim fotbalist, nu manager de televiziune. Adică fotbalist de divizia B”, au spus sursele Capital. (n.r. fotbalistul Justas Cesnavicius de la FK Silas/Lithuania).

Sursa citată a explicat că supărarea lui Florin Călinescu era maximă și că se plângea de calitatea producțiilor, a marketingului, pe lipsa de identitate a stației. „Spunea că oamenii sunt demotivați și că nu mai au filozofie de lideri”, a punctat sursa menționată pentru Capital.

Indiferent care sunt motivele care au dus la plecarea lui Florin Călinescu, un lucru e cert. Pierderea este uriașă pentru PRO TV, mai ales că acesta era un personaj emblematic pentru postul privat de televiziune. În plus, audiența făcută de Românii au talent, care plasa emisiunea printre primele în preferințele telespectatorilor, i se datora în mare parte și lui.