PRO TV îşi face praf toţi adversarii, chiar dacă propune şi emisiuni sau show-uri în reluare, aşa cum este acum, în sezonul estival. Las Fierbinţi a fost, din nou, lider de audienţă la nivel naţional, chiar dacă episodul difuzat de către PRO TV joi seara a fost în reluare.

PRO TV a dat o nouă lovitură

PRO TV a dat, din nou, marea lovitură la nivel de audienţe, joi seara. Conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro Las Fierbinţi a fost urmărit de cei mai mulţi dintre toţi telespectatorii, la nivel naţional. De fapt, dominaţia PRO TV din prime-time a început chiar de la ora 20.00.

5,6 şi 5,4 a avut PRO TV pe prima jumătate de oră a orei 20.00 şi şi-a adjudecat primul loc la nivel de audienţe. În tot acest timp, filmul turcesc Hercai le-a asigurat celor de la Kanal D locul secund la nivel de audienţe. Antena 1 s-a clasat abia pe locul al treilea.

Las Fierbinţi în reluare, cifre foarte bune de audienţă

La ora 20.30 a început pe PRO TV un nou episod în reluare din Las Fierbinţă, iar audienţa a fost şi mai bună pentru cel mai mare post TV din România. 6,4 şi 7,7 a avut PRO TV cu Las Fierbinţi pe ultimele două sloturi de audienţă ale orei 20.00. Deşi pe Antena 1 a început iUmor best of, tot Kanal D cu Hercai a fost pe locul secund, la mare distanţă de locul 3, Antena 1.

Prima jumătate de oră a orei 21.00 a aparţinut tot PRO TV cu Las Fierbinţi, iar audienţele la nivel naţional au depăşit cifra 8. Hercai a avut audienţe din ce în ce mai bune, dar nu a reuşit să ajungă cifrele celor de la PRO TV. Totul s-a schimbat însă după ce s-a terminat Las Fierbinţi.

Kanal D, lider de audienţă după ora 21.30

De la ora 21.30 pe PRO TV a început filmul PRO, iar Hercai a urcat pe primul loc în preferinţele românilor, pe ultima juătate de oră a orei 21.00. Aproape 7 audienţă a avut Kanal D care a depăşit PRO TV şi Antena 1.

Şi toată ora 22.00 a aparţinut celor de la Kanal D care au fost primii în România cu filmul turcesc Hercai, în timp ce PRO TV a rămas pe locul secund, iar Antena 1 pe 3. După ora 23.00, când pe PRO TV au început Ştirile PRO TV, Kanal D a pierdut bătălia audienţelor. Pe prima jumătate de oră a fost pe locul 2, după PRO TV, iar între 23.30 şi miezul nopţii a ajuns pe locul 3, fiind depăşit şi de Antena 1.