”Este clar că în spate stau zeci de ore de pregătire”, a declarat Dragoș Bucur după unul dintre momentele care i-au atras atenția în cadrul ediției.

Mihai Bobonete: Era ca la un concert adevărat

Însă remarca juratului de la „Românii au talent” poate, la fel de bine, sintetiza munca depusă de majoritatea concurenților acestui sezon. Fiecare dintre cei care au simțit că au talent a depus toate eforturile pentru a reuși să obțină aprecierea juriului.

”Era ca la un concert adevărat. Mă bucur că i-au dat Golden Buzz”, a spus Mihai Bobonete după ce Pavel Bartoș și Smiley au decis că Martina Meola merită să meargă direct în semifinală.

Copila de doar 8 ani, din Republica Moldova, născută în Italia, a început să studieze pianul la 5 ani și 9 luni. Pasiunea ei a reușit să îi impresioneze pe toți cei din sală și pe jurați să admită că dacă cei doi prezentatori nu ar fi apăsat butonul auriu, oricare dintre ei ar fi făcut-o. ”Șocant a fost cât de bine cântă la vârsta de 8 ani”, a ținut Smiley să adauge după un moment ce greu va fi uitat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

 

Cifre excelente de audienţă pentru PRO TV

Cea de-a treia ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:01. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 14.8 puncte de rating și 42.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.3 puncte de audiență și 12.1% share.

De-a lungul difuzării, aproape 2.8 milioane de români s-au bucurat de fiecare moment de pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 21:37, aproape 3.5 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor și urmăreau PRO TV.

În următoarea etapă s-au calificat, cu 3 sau 4 de DA: Art Studio Repede, Ion Marior, Sofiia Tepla, Ștefan Brînză, Aerostar, Duo Gemini, Adrian Stoica, Iustin Călin, Matrix – Konstantin Belenkii, Mihail Kovali, Team Danger, Radu Enache și Andrew Henderson.

Până săptămâna viitoare, la o nouă #super ediție a sezonului 12, pe VOYO este deja disponibilă emisiunea online: Backstage Show cu Pavel și Smiley! Nu ratați întâlnirea celor doi prezentatori cu Dragoș Bucur și discuțiile spumoase dintre aceștia!