Prințul Harry surpinde cu o nouă declarație!

Prințul Harry a susținut în cadrul interviului cu Oprah Winfrey că soția sa a avut gânduri sinucigașe. Totodată, Meghan Markle a transmis anterior, în urmă cu câteva luni, că s-a confruntat cu tulburări de ordin psihic.

„Meghan a decis să-mi împărtășească gândurile sale sinucigașe și aspectele practice ale modului în care avea să-și sfârșească viața. Cel mai înspăimântător lucru pentru ea a fost claritatea gândurilor. Nu era nebună, nu se automedica, fie prin pastile sau prin alcool. Era complet sănătoasă. Totuși, în liniștea nopții, aceste gânduri o trezeau”, a declarat Harry, conform informațiilor transmise de thesun.co.uk

Ce a împiedicat-o?

Potrivit celor de prințul Harry în cadrul interviului, gândul la copilul lor a împiedicat-o.

„Lucrul care a împiedicat-o a fost cât de nedrept ar fi pentru mine, după tot ce i s-a întâmplat mamei, să fiu pus acum în situația de a pierde o altă femeie din viața mea, cu un copil în pântece, copilul nostru”, a spus Harry.

Prințul Harry și Meghan Markle au fost prinși cu minciuna?

Anterior, prințul Harry a fost invitat într-un nou podcast Armchair Expert. În cadrul podcastului s-a vorbit despre sănătatea mentală, Prințul precizând că soția sa l-a îndemnat să caute ajutor terapeutic.

Acest podcast a intrat în atenția presei după ce Prințul Harry a declarat că soția sa, Meghan Markle l-a convins să apeleze la ajutorul unui terapeut. Acest lucru se petrecea în timp ce aceștia încă făceau parte din familia regală britanică.

Interesant este faptul că, în faimosul interviu oferit jurnalistei Oprah Winfrey, Meghan Markle a declarat că ei i s-a interzis să apeleze la un terapeut din cauza problemelor mentale cu care se confrunta.

În acest context, prezentatorul Sky News, Andrew Bolt, și comentatoarea Daisy Cousens au ajuns la concluzia că Ducii de Sussex au mințit în cadrul interviului oferit jurnalistei de peste ocean.

Andrew Bolt este de părere că Meghan Markle a mințit când a spus că Palatul Buckingham i-a interzis să meargă la un specialist pe aceste probleme. Prezentatorul Sky News a mai spus că nu se poate ca Prințului Harry să i se fi dat acordul pentru a vedea un terapeut, dar soției lui nu.

La auzul acestor declarații, comentatoarea Daisy Cousens a precizat că i-a scăpat acest detaliu, dar acum lucrurile par logice, subliniind că există o neconcordanță evidentă între cele două declarații ale Ducilor de Sussex. Cei doi jurnaliști au ajuns la concluzia că întregul interviu oferit de Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, a avut ca scop denigrarea familiei regale britanice.