Prințul Harry s-a bucurat de anii de burlăcie, dar când a fost gata să se așeze la casa lui, a știut că Meghan era femeia potrivită, încă de prima dată când s-au întâlnit, așa cum mărturisea Harry pentru Harper’s Bazaar.

Publicația SheKnows trece în revistă câteva din femeile pasagere din viața ducelui de Sussex, înainte de Meghan Markle.

Ar fi călcat strâmb

Prezentatoarea tv a intrat in viața prințului Harry în 2003, cei doi fiind văzuți în diverse localuri de noapte. Deși au existat zvonuri despre o relație, Natalie spunea că nu sunt decât prieteni și că iubita lui Harry de la acea vreme, Chelsy Davy, „nu are de ce să se îngrijoreze.”

Cassie Sumner

În 2004, Harry a avut o legătură cu modelul Cassie Sumner, după ce s-au întâlnit in clubul de noapte, Chinawhite. Ea avea 21 de ani și el 19. După relația de scurtă durată, Cassie mărturisea: „Să fiu sinceră, nu mi-ar fi plăcut Harry. Prefer mai mulți mușchi la un bărbat”.

Catherine Ommanney

Idila secretă dintre Catherine Ommanney și Harry, din 2006, a făcut senzație. El avea 21 de ani, în timp ce ea avea 34 de ani. Deși Ommanney era singură în acel moment, Harry era încă implicat in relația cu Chelsy Davy.

Chelsy Davy

Cea mai lungă relație a lui Harry a fost cu prima sa iubire, avocata din Zimbabwe Chelsy Davy. Relația a durat intre 2004 și 2011 și a fost una tumultuoasă. Cu toate acestea, Chelsy a fost alături de el în momente importante, inclusiv la căsătoria prințului William cu Kate Middleton.

Chelsy mărturisea pentru Times, în 2016, că atenția mass-media a fost „atât de isterică și înfricoșătoare încât nu i-am putut face față”.

Natalie Imbruglia

După ce s-a despărțit de Chelsy în 2009, Harry a fost cuplat de presă cu cântăreața și actrița australiană Natalie Imbruglia. Au fost surprinși împreună la un concert. Într-un interviu ulterior, Imbruglia a negat: „Îl cunosc, dar nu e nimic intre noi”.

Astrid Harbord

În 2009, Harry a fost văzut petrecând cu Astrid Harbord, o prietenă a cumnatei sale, Kate Middleton. S-a spus că e vorba doar de o relație amicală, dar gurile rele au susținut că ar fi mers mai departe.

Camilla Romestrand

Într-o altă pauză a relației sale cu Chelsy, Harry ar fi avut o legătură cu cântăreața norvegiană Camilla Romestrand. Se pare că relația s-ar fi încheiat din cauza „distanței lungi” dintre cei doi.

Mollie King

Harry și Mollie King, membră a grupului The Saturday, s-au întâlnit în 2012. Se pare că Harry a pus capăt relației pentru că Mollie „era prea dornică de publicitate”.