Chiar dacă prințul Harry și-a găsit partenera de viață perfectă în Meghan Markle, una dintre fostele sale iubite a preferat să-i spună adio după ce și-a dat seama că nu era făcută pentru viața în familia regală, potrivit THE Mirror.

Chelsy Davy, care i-a fost iubită lui Harry timp de 7 ani, a realizat că nu poate deveni partenera de viață a Ducelui de Sussex după ce a luat parte la căsătoria ducelui și ducesei de Cambridge, în 2011.

Chelsy s-a străduit să țină pasul cu protocoalele regale, dar nunta extravagantă a lui Kate și William a fost cea care i-a dovedit pentru ultima dată că aceasta nu era viața pe care și-o dorea.

Biograful regal Robert Lacey explică în cartea sa, „Bătălia fraților”: „În 2011, după mai multe veniri și plecări, ea a decis în cele din urmă să se întoarcă. Ironic, marea și glorioasa nuntă a lui Kate și William din acea primăvară i-au decis viitorul.Potrivit unui prieten, ea i-a spus lui Harry că nu ar putea face niciodată scarificiile pe care le-a văzut la Kate, în special să-și modeleze viața în functie de atenția neîncetată a presei”.

„Deși aveau multe în comun, a văzut clar că, deoarece provin din lumi atât de diferite, relația lor nu ar fi putut funcționa niciodată, mai ales că își prețuia intimitatea”, a scris Robert Lacey.

După despărțire, Chelsy, născută în Zimbabwe, a participat totuși la nunta lui Harry și Meghan de acum trei ani.