Prinţul şi ducesa sunt lăudaţi într-un text de bucătarul-şef spaniol José Andrés pentru fundaţia lor caritabilă Archewell Foundation şi „compasiunea pentru oamenii pe care nu-i cunosc”.

„Ei oferă o voce celor care nu au (…). Îşi asumă riscuri pentru a ajuta comunităţile în nevoie – oferind sprijin psihologic femeilor şi fetelor de culoare în Statele Unite, hrănindu-i pe cei care sunt afectaţi de catastrofe naturale în India şi în Caraibe”, a subliniat José Andrés, un apropiat al cuplului.

Britney Spears este inclusă în top

Revista americană i-a inclus în listă şi pe regizoarea Chloé Zhao, premiată cu Oscar pentru „Nomadland” anul acesta, pe actorul Jason Sudeikis, eroul seriei „Ted Lasso” de pe Apple TV+, pe actorul francez Omar Sy, pe cântăreaţa Britney Spears, gimnasta Simone Biles sau producătoarea de televiziune Shonda Rhimes.

Familia Regală nu a reacţionat la articolul din Time, dar i-a urat pe Twitter „la mulţi ani” lui Harry care a împlinit, miercuri, 37 de ani.

„Îi dorim ducelui de Sussex azi la mulți ani!’, a scris Familia Regală.

Scandal în familia regală după renunțarea la titluri

Amintim că Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la titlurile regale și nu mai au nici măcar un regret.

Potrivit noii versiuni a cărţii ”Finding Freedom” scrisă de prietenul lui Meghan Markle, Omid Scobie, ducii de Sussex se bucură de alegerea pe care au făcut-o în urmă cu mai bine de un an. Mai exact, atât Meghan Markle cât și Prințul Harry nu au niciun regret pentru că au plecat din sânul familiei regale britanice şi îşi susţin decizia în continuare.

Kate și William sunt alături de el

Potrivit Daily Mail, Fundația Invictus Games a primit o subvenție de peste 500.000 de lire sterline de la Fundația Regală a Ducelui și Ducesei de Cambridge. Fundația a fost înființată de fostul soldat Harry a în anul 2014.  Suma uriașă de 560.984 lire oferită de Kate și William a însemnat că Invictus s-ar putea lăuda cu un venit de 1,77 milioane lire anul trecut în conturile nou publicate. Este un salt uriaș față de 2019, când venitul său a fost de 1,06 milioane de lire sterline.