Nu rataţi noul număr al revistei Capital care este disponibil la toate punctele de difuzare a presei și online pe www.agoramag.ro.

Unul dintre subiectele de interes prezentate în noul număr al revistei este despre veniturile românilor și pe ce sunt cheltuite acestea. Descoperă o analiză amplă despre preferinţele românilor în materie de achiziţii şi care sunt bugetele alocate pentru acestea. Vezi care sunt veniturile românilor angajaţi cu normă întreagă şi de ce conform statisticilor 30% din populația țării se află în pragul sărăciei și excluziunii sociale. Toate detaliile sunt prezentate în revista Capital, ediția de ianuarie, disponibilă începând de astăzi la toate punctele de difuzare a presei și online pe www.agoramag.ro.

Tot din revista Capital descoperi totul despre universul Metaverse, tărâmul virtual în care Mark Zuckerberg vrea să-și arunce comunitatea. La momentul în care a fost anunțată rebranduirea mega-corporației Facebook sub numele Meta, s-a vorbit pentru prima dată și de Metaverse. Este un proiect pentru care Meta vrea să angajeze 10.000 de oameni în Europa și să investească în el 10 miliarde de dolari doar în primii ani. Care sunt implicațiile psihologice și sociologice pe care trebuie să le luăm în calcul cu privire la metaverse, ce este conceptul și care sunt șansele sale de a se transforma într-o distopie din utopie? Află raspunsul din noul număr al revistei Capital.

Cum a schimbat Pandemia Marketingul este un al subiect fierbinte al ediţiei de ianuarie a revistei Capital. Pandemia ne-a schimbat obiceiurile. Mai cu seamă cele legate de consum, cum ar spune un advertiser. Asta înseamnă că și piața de publicitate s-a modificat, din primăvara trecută. Cum se mai mișcă piața,  de ce este considerat digitalul „locomotiva momentului” şi cum previzionează specialiştii din domeniu că va fi 2022, descoperiţi în revista Capital, numărul din luna ianuarie.

În plus, ai și suplimentul Retrospectivă 2021: Totul despre anul care a ridicat așteptările pentru 2022!

Articolele complete le găsești în noul număr al revistei Capital, disponibil la punctele de difuzare a presei în perioada 21 ianuarie – 18 februarie și online pe www.agoramag.ro.

Dacă vrei să primești revista acasă sau la birou, poți opta pentru un abonament pe 3, 6 sau 12 luni, accesând https://agoramag.ro/abonamente/abonamente-capital!