Oficialii CNAIR au început să deconteze primele facturi pentru construcția primului pasaj în cea mai aglomerată zonă de pe Centura Capitalei. Conform datelor CNAIR, firma Alphaconsult&Engieering a depus a factură, în valoare de circa 40.000 lei pentru servicii de supervizare a execuției pasajului suprateran pe DJ602 Centura București-Domnești
La începutul acestui an, CNAIR a emis Ordinul de Începere pentru realizarea obiectivului „Proiectare şi execuţie Pasaj suprateran pe DJ 602 Centura Bucureşti-Domneşti”. 
Durata contractului de execuţie lucrări este de 51 de luni, dintre care 3 luni proiectare, 24 luni execuţie si 24 de luni perioada de garanţie a lucrărilor. Reamintim că în data de 10.05.2017,  CNAIR S.A. şi Asocierea Straco- Comnord. – Specialist Consulting au semnat contractul aferent acestui obiectiv.

Valoarea contractului de lucrări este de 91.552.381.90 lei, fără TVA.

“Garanţia de bună execuţie a acestui pasaj va fi de 24 de luni. Configurat sub formă de sens giratoriu, Pasajul va fi construit  la intersecția dintre strada Prelungirea Ghencea-DJ602 și Centura București şi are ca principal scop fluidizarea traficului rutier în zonă”, anunță CNAIR.

În ultimii trei ani, cetățenii din Prelungirea Ghencea au  ieșit de mai multe ori în stradă pentru a cere Ministerului Transporturilor și Primăriei Capitalei să construiacă un pasaj și să lărgească șoseaua care se intersectează cu Centura Capitalei.